Vijesti

Sastanak predstavnika klubova Superlige

objavljeno: | 7. 2. 2017. | 15.39
Foto

Danas se u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza održao sastanak predstavnika klubova Superlige. Uvodnu riječ dao je predsjednik HOS-a Zdeslav Barač koji je pozdravio prisutne i u kratkom izlaganju ih izvijestio o namjeri i razlogu sazivanja sastanka te o cilju, a to je podizanje razine natjecanja na jedan viši nivo.

U nastavku sastanka koordinator za razvoj HOS-a Dejan Laninović informirao je prisutne o idejama za ostvarivanje tog cilja i o  obavezama klubova koje će oni trebati ispunjavati već od narednih dana a svakako od sljedeće natjecateljske sezone.

Nova web stranica Superlige već je izrađena te ju je potrebno nadopuniti podacima klubova. Stranicu je prezentirao Luka Humski koji je pokazao prisutnima što će sve nova stranica pružiti u smislu informacija vezanih uz klubove i natjecanje.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem