Vijesti

Ljubo Travica: Uz maksimalan pristup do pobjede

objavljeno: | 4. 11. 2017. | 9.39

 

Odbojkaši Mladosti učinkovito odrađuju susrete Superlige, u četiri kola ostvarili su četiri pobjede i na čelu su poretka. Prije utakmice s odbojkašima Rijeke trener Mladostaša Ljubo Travica kratko je izjavio.

Više pročitajte ovdje

Jeste li zadovoljni početkom domaće sezone?

Što se tiče početka sezone možemo reći da smo zadovoljni, no uvijek može bolje. Međutim, kao i za sve ostale svaki početak nije baš jednostavan. Kako sam i prije najavio trebali bi od početka voditi glavnu ulogu u našem prvenstvu.

Posljednjih dana bilo je zdravstvenih problema unutar prvog sastava. Kakva je sad situacija?

Bilo je nekih sitnijih povreda i još ih ima ali to je nažalost sastavni dio jedne sportske sezone kojih u nekim periodima ima više, a u nekim manje ali i pored svih tih problema moramo nastaviti dalje kako bi pokazali da se i s time možemo nositi na najbolji način i mislim da ćemo to lako prebroditi

U 5. kolu dočekujete sastav Rijeke u Domu odbojke. Kakva su Vaša očekivanja?

Rijeka je uvijek vrlo neugodan suparnik što su pokazali i prošle godine u play offu tako da moramo biti maksimalno spremni i koncetrirani na utakmicu. Ukoliko pristup bude kao na posljednjoj utakmici mislim da ne može doći u pitanje bilo koji drugi rezultat osim naše pobjede.

Izvor: HAOK Mladost

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem