Vijesti

OK MEDICINAR SLAVIO PROTIV OK KITRO VARAŽDINA

objavljeno: | 23. 2. 2018. | 18.50

 

U utakmici između OK Medicinar i OK Kitro Varaždin, Medicinari su zadržali matematičke šanse za dohvaćanje drugog mjesta u skupini i nastup u doigravanju. Naravno, sve ovisi o raspletu triju nadolazećih susreta.

Obje momčadi bile su u nekompletnim sastavima. Domaćin je u prva dva seta zadržao prednost od početka i oba seta odlaze na stranu Medicinara. (25:20, 25:22)

U trećem setu, unatoč početnoj prednosti, dolazi do opuštanja domaćina koji uz puno pogrešaka gostima iz Varaždina omogućuju uzimanje trećeg seta (22:25).

U četvrtom setu, u jednom trenutku uvjerljivo vodstvo Medicinara 19:9 kao ishod je imalo završetak u korist domaćina 25:18 i pobjedu 3:1 u setovima.

Kod Medicinara posebno su se istaknuli srednji bloker Brčić i libero Burčul, dok kod Varaždinaca standardno, srednji bloker, kapetan Jošić i primač Silić.

Sljedeće kolo momčadi će se opet susresti, ovaj put u Varaždinu.

OK MEDICINAR – OK KITRO VARAŽDIN    3:1 (25:20,25:22,22:25,25:18)

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem