Vijesti

Ribola bolja od Murse i u Osijeku

objavljeno: | 25. 3. 2018. | 19.20

 

Odbojkaši Murse nisu mogli do novog podviga i pobjede nad Ribolom, kojom bi izborili majstoricu za finale državnog prvenstva. Gosti iz Kaštela bili su bolji i zasluženo odlaze u još jedno finale protiv zagrebačke HAOK Mladosti koja je jednako uspješna bila protiv Rijeke.

Kaštelani su tako bili bolji od Murse u ukupno 6 setova, no sam rezultat prvog osječkog seta jasno govori da su se Dalmatinci morali pošteno namučiti za pobjedu. Istina je isto tako da je Mursa padala kako je utakmica odmicala, ali bez obzira na to zaslužili su sve pohvale za sve što su učinili u upravo završenoj sezoni. Nakon “klimavog” ulaza u sezonu gdje su se tražili i pomalo lutali, kako je vrijeme odmicalo Mursaši su postajali sve bolji i bolji, i na vrhuncu forme ulovili su treće mjesto koje im ostaje kao službeni rezultat u sezoni 17./18.

Nakon kratkog odmora Osječani odmah kreću s pripremama za novu sezonu, gdje je cilj nadograditi postojeću momčad i pokušati se još aktivnije uključiti u borbu za naslov prvaka, te ambicije u klubu nitko ne skriva, a i nema razloga skrivati ih. Ova momčad je sjajna, uz još nešto iskustva i 1-2 prava pojačanja bit će to momčad koja će biti al pari s Mladosti i Ribolom.

MOK MURSA-OSIJEK – OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA 0:3 (30:32,20:25,15:25)

Izvor: Sportalo.hr

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem