Vijesti

Superliga M - DERBI U KAŠTELIMA

objavljeno: | 18. 10. 2018. | 14.45

 

Mladost Ribola Kaštela višestruki prvak Hrvatske u nedjelju otvara sezonu u Kaštelima, dalmatinskim derbijem protiv novog superligaša Splita.

Važno je napomenuti da su Kaštelani ušli u novu sezonu bez čak šest prvotimaca i da ulaze s drugačijim ambicijama više okrenutim školi odbojke, ali i promociji mladih igrača.

U Kaštela je pristigao američki rookie Christian Rupert, jer odlaskom nekolicine igrača, momčad je ostala samo na dva srednja blokera. Momčad Mladost Ribole je osim povratnika Šukera vrlo mlada i pokušat će ostati u vrhu hrvatske lige, uz Mladost  Zagreb koja je apsolutni favorit prvenstva. Mladost Ribola Kaštela ove sezone ima čak 12. igrača iz Kaštela u sastavu; spomenutog Ruperta i doktora medicine Ivana Matokovića iz Našica, bivšeg igrača Željezničara i Murse.

U nedjelju nas očekuje zanimljiva utakmica između Mladosti Ribole Kaštela i Splita, jer Split po imenima spada u sami vrh Superlige, a kuriozitet je da imaju čak šest kaštelanskih odbojkaša u svojim redovima (Skočić, Ćosic, Giljanović, Marčić, Sabljić, Cosić. F), a Mladost Ribola Kaštela nastupiti će bez kapetana Ante Šukera.

Svakako očekuje nas zanimljiv dvoboj u Kaštelima.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem