Vijesti

Centrometal bolji od Siska

objavljeno: | 4. 2. 2019. | 10.52

 

Nakon više od deset godina odbojkaši Centrometala ponovno su odigrali prvenstvenu utakmicu u Štrigovi. Razlog je bilo zauzeće dvorane u Nedelišću. U prvoj utakmici druge faze dočekali su Sisak, protivnika s kojim su igrali u Nedelišću prošle subote. 

Tada su gosti slavili sa 3:2, no ovaj put Centrometal je bio mnogo bolji i lagano došao do sva tri boda. Tome je pripomogla i činjenica da je Sisak nastupio znatno oslabljen u ovoj utakmici, a Centrometal je bio pojačan za Pribanića.

Prvi set bilo je neizvjesno samo do 5:4. Tada domaći igrači odlaze na četiri poena prednosti. Ta je prednost samo rasla do kraja seta za konačnih 25:16.

Drugi set vodio je Sisak 5:3. To je brzo Centrometal preokrenuo, no sredinom seta imali su samo 12:10. A tada opet velika serija za 16:10, pa 19:11. Završilo je opet 25:16.

U trećem setu brzo je bilo 7:2 za Međimurce. I već tu je utakmica odlučena. I po treći put bilo je 25:16.

Svi igrači domaće momčadi odigrali su dobro. Pribanić se dobro uklopio i također odigrao dobru utakmicu.

Na tablici Split ima 18 bodova, Centrometal 16, Sisak 5, a Rovinj 3. U narednom kolu Centrometal gostuje u Rovinju, dok Sisak dočekuje Split.

OKM CENTROMETAL – OK SISAK  3 : 0  (16, 16, 16)

Dvorana OŠ Štrigova, gledatelja 100

Suci : Milinović, Vedriš (oba Zagreb)

 

Centrometal : Pribanić, Marciuš, Vincek, Ivančić, Juras, Vuk, David, Ivan i Hrvoje Novak, Palinkaš, Zelenika, Vuk (trener Siniša Novak)

Sisak : Šimić, Senčar, Velić, Vakufac, Vaško, Duraković, Wolf, Rastovčan, Šimić, Orešković (trener Šarčević)

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem