Vijesti

Jadranski derbi u Rijeci

objavljeno: | 25. 2. 2019. | 8.46

 

Odbojkaški Mladost Ribola Kaštela šestorostruki prvak Hrvatske, u ponedjeljak uz direktan prijenos Arena sporta igra derbi s MOK Rijekom.

U prošlom kolu teškom mukom svladali su Rijeku doma u ruletu 5 seta, a u Rijeci će biti oslabljeni ne igranjem Vanegasa i Glaurdića, koji je zbog poslovnih obaveza zaključio sezonu, Jakov Melvana  kojeg nema duže vrijeme zbog bolesti i Joška Melvana.

Kaštelanski odbojkaši već su se plasirali u finale kupa Hrvatske, koje se igra 25. travnja, a u ponedjeljak imaju veliku prigodu bilo kakvom pobjedom i teoretski osigurati najmanje 2. mjesto u prvenstvu Hrvatske i plasman u europski CEV kup.

Samim time mirnije bi ušli u play off za prvaka i bili u borbi za oba seniorska trofeja,  na što su već gotovo cijelo desetljeće navikli kaštelansku i dalmatinsku publiku.

Utakmica se igra ponedjeljak, 25.2 u 20h na Trsatu dvorana Mladosti.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem