Vijesti

RIJEČANIMA JADRANSKI DERBI

objavljeno: | 26. 2. 2019. | 17.28

 

Ovo što se sinoć događalo na Trsatu u dvorani Mladosti, prava je propaganda našeg predivnog sporta.

Atraktivna ,uzbudljiva,dinamična utakmica dva podjednaka protivnika s prekrasnim dekorom s više od 600 gledatelja, čini ovaj naš lijepi sport jedan od najatraktivnijih sportova na svijetu.

Utakmica u visokom ritmu  obadvije ekipe s nizom odličnih akcija dizala je gledatelje na noge. Svi koji su bili u dvorani otišli su doma oduševljeni prikazanom igrom i uz to zasluženom pobjedom domaćina.

Kolo radosti domaćih igrača  i trenera na kraju utakmice, gromoglasnim pljeskom pozdravili su isto tako oduševljeni gledatelji. Ovakve utakmice vraćaju i gledatelje na tribine.

Moramo odati priznanje divnoj publici i nadamo se da će u istom ako ne i većem broju doći na slijedeću utakmicu, a pogotovo na utakmice završnice prvenstva Hrvatske.

MOK RIJEKA - OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA 3:1 (25:20,23:25,25:22,25:23)

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem